IE 6.0 & 5.5 doesn't open new URLs

IE 6.0 & 5.5 doesn't open new URLs

Post by Frank Saun » Wed, 10 Sep 2003 18:11:28



From http://www.yqcomputer.com/

1. Click Start, and then click Run.

2. In the Open box, type:

regsvr32 urlmon.dll

3. Click OK, and then click OK again when you receive the following message:

DllRegisterServer in urlmon.dll succeeded.


4. If that doesn't fix it, see this article:

http://www.yqcomputer.com/ #new_window


You can also try this:

Go to Start/run, and type SFC (SFC /SCANNOW for Win2K or WinXP).
Choose 'Extract One File From Installation Disk'.
Type oleaut32.dll, not worrying about its location. Then, click Start.

Next to 'Restore From', type in or browse for the file's location, which is
probably in the Win98 folder of your installation CD-ROM (typically
D:\Win98), or in your Windows\Options\Cabs folder, as the case may be.

Then, next to 'Save File In', enter C:\Windows\System, and click OK. System
File Checker looks for the file, saves it as you requested, and then tells
you that 'the file has been successfully extracted'.

You may need to reboot.

--
Frank Saunders, MS-MVP, IE/OE
Please respond in Newsgroup. Do not send email
http://www.yqcomputer.com/
 
 
 

IE 6.0 & 5.5 doesn't open new URLs

Post by Kepa Uriar » Wed, 10 Sep 2003 23:42:24

First at all, sorry for my poor English.
I have 2 PC, with IE 5.5 and 6.0SP1 with the same problem, when you are
brosing and you try to open a new URL clickin a link, the new browser hangs,
and you cant see anything on it. But if you push the Stop button and after
this you push the Refresh, the broser opens the URL you were trying to go.
Why??
All suggestions are welcome.
Thanks in advance.

 
 
 

IE 6.0 & 5.5 doesn't open new URLs

Post by Kepa Uriar » Thu, 11 Sep 2003 15:38:43

Thanks, Frank, I had tried the first solution, but it doesn work with the
3st one Ie solved the problem.

"Frank Saunders, MS-MVP" < XXXX@XXXXX.COM > escribien el mensaje


>>>> First at all, sorry for my poor English. >>>> I have 2 PC, with IE 5.5 and 6.0SP1 with the same problem, when you >>>> are brosing and you try to open a new URL clickin a link, the new >>>> browser hangs, and you cant see anything on it. But if you push the >>>> Stop button and after this you push the Refresh, the broser opens the >>>> URL you were trying to go. Why?? >>>> All suggestions are welcome. >>>> Thanks in advance. >> >> From http://www.yqcomputer.com/ >> >> 1. Click Start, and then click Run. >> >> 2. In the Open box, type: >> >> regsvr32 urlmon.dll >> >> 3. Click OK, and then click OK again when you receive the following
message: >> >> DllRegisterServer in urlmon.dll succeeded. >> >> >> 4. If that doesn't fix it, see this article: >> >> http://www.yqcomputer.com/ #new_window >> >> >> You can also try this: >> >> Go to Start/run, and type SFC (SFC /SCANNOW for Win2K or WinXP). >> Choose 'Extract One File From Installation Disk'. >> Type oleaut32.dll, not worrying about its location. Then, click Start. >> >> Next to 'Restore From', type in or browse for the file's location, which
is >> probably in the Win98 folder of your installation CD-ROM (typically >> D:\Win98), or in your Windows\Options\Cabs folder, as the case may be. >> >> Then, next to 'Save File In', enter C:\Windows\System, and click OK.
System >> File Checker looks for the file, saves it as you requested, and then tells >> you that 'the file has been successfully extracted'. >> >> You may need to reboot. >> >> -- >> Frank Saunders, MS-MVP, IE/OE >> Please respond in Newsgroup. Do not send email >> http://www.yqcomputer.com/ >>