Help

Help

Post by Kell » Mon, 11 Aug 2003 01:19:53


I know I have seen this question asked of the group but I havn't seen a
response. So please don't shoot me for asking again. lol I have a new
computer with windows XP. Of course I get the latest version without Active
X. I dl the .dll file I have seen everyone discussing which helped
tremendously. But I still can't view most of the scrolling bg's on my
stationery. I am still getting script errors on about 60% of all my
stationery I view on my own web site. (ones that I know used to work for
me!) I dl Sun's replacement for Active X but apparently it doesn't cover
everything that MS Active X used to. I am also unable to view any of the
.swf scripts and the .swf file is showing up as an attachment to my mail.

Does anyone have any suggestions? I am at my wit's end here and would
appreciate any help I can get.
Thanks
Kelly
 
 
 

Help

Post by Paul » Mon, 11 Aug 2003 07:11:37

Hi Kelly
you should read the answers to Dianne's question in the thread
titled......it answers your questions I believe

WET~ Mickey and a friend


--
Regards..Paul
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Have a kind heart always and humility most of the time
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Active

 
 
 

Help

Post by Liz » Thu, 28 Aug 2003 11:56:29

This is a multi-part message in MIME format.


I must have a problem with my visual basic files. Judging from Sandi's 'She's a Lady' script, I'm sure this message is suppose to do more than what I am seeing. I see a hobby horse that fades in, the background , the music is working fine but I feel sure something else is suppose to be happening. I went to Bill's site and made sure I had all of the VB files and then I registered them all again just to be sure. I still had a saved copy of the ext file for the VB runtime files and reinstalled it to make sure. I may have missed some fix for this problem that has been published here. Hope someone can help. TIA

Liz
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=windows-1252">
<META content="MSHTML 6.00.2800.1226" name=GENERATOR>
<STYLE></STYLE>
</HEAD>
<BODY bgColor=#ffffff>
<DIV><EM><FONT face=Tahoma>
<DIV><EM><FONT face=Tahoma>I must have a problem with my visual basic
files.  Judging from Sandi's 'She's a Lady' </FONT></EM><EM><FONT
face=Tahoma>script, I'm sure this message is suppose to do more than what I am
seeing.  I see a hobby horse that fades in, the background , the music
is working fine but I feel sure something else is suppose to be happening. 
I went to Bill's site and made sure I had all of the VB files and then I
registered them all again just to be sure.  I still had a saved copy of the
ext file for the VB runtime files and  reinstalled it to make sure.  I
may have missed some fix for this problem that has been published here. 
Hope someone can help.  TIA</FONT></EM></DIV>
<DIV><EM><FONT face=Tahoma></FONT></EM> </DIV>
<DIV><EM><FONT
face=Tahoma>Liz </FONT></EM></DIV></FONT></EM></DIV></BODY></HTML>
 
 
 

Help

Post by Robbi » Thu, 28 Aug 2003 12:20:10

Liz I answered you in Sandi's thread, but the house that fades in is the
popup button....then it fades out and does a streach popup from the center
it takes a while for it to completely unfold....
Robbie


I must have a problem with my visual basic files. Judging from Sandi's
'She's a Lady' script, I'm sure this message is suppose to do more than what
I am seeing. I see a hobby horse that fades in, the background , the music
is working fine but I feel sure something else is suppose to be happening.
I went to Bill's site and made sure I had all of the VB files and then I
registered them all again just to be sure. I still had a saved copy of the
ext file for the VB runtime files and reinstalled it to make sure. I may
have missed some fix for this problem that has been published here. Hope
someone can help. TIA

Liz
 
 
 

Help

Post by Jac » Sat, 18 Oct 2003 04:28:45

Hey ppl, I tried opening the opening the jpg pics after downloading them.
But they don't seem to be jpg files as the PC doesn't recognize them. How do
I get them as stationery on OE
TFH
Jac
 
 
 

Help

Post by Ladylov » Fri, 07 Nov 2003 20:48:53

This is a multi-part message in MIME format.


Hi Guys,
I have been trying to catch up on some of your posts, but I just get attachements with some sort of file which wont open. Can anyone tell me why please?
Hope everyone is well
~Ladylove~
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=iso-8859-1">
<META content="MSHTML 6.00.2800.1264" name=GENERATOR>
<STYLE></STYLE>
</HEAD>
<BODY bgColor=#ffffff>
<DIV><FONT face=Arial size=2>Hi Guys,</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>I have been trying to catch up on some of your
posts, but I just get attachements with some sort of file which wont open. 
Can anyone tell me why please?</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>Hope everyone is well</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>~Ladylove~</FONT></DIV></BODY></HTML>
 
 
 

Help

Post by Ohmste » Fri, 07 Nov 2003 22:36:02

Hello Gail!

We are posting in mulitpart now because Microsoft has limited the size of group posts to 100K. This was done to reduce the threat of
having MS virus posts in the newsgroups. To view these posts, highlight all the ones with the same subject and author, e.g.: my dog
1/2, my dog 2/2. Right click and choose "Combine and decode" to view the post.

To post in the group, go to Tools/Accounts, click on the msnewsgroup, choose properties, then go to the Advanced tab. Check the
"Break apart messages larger than" and put 90K in the box.



Hi Guys,
I have been trying to catch up on some of your posts, but I just get attachements with some sort of file which wont open. Can
anyone tell me why please?
Hope everyone is well
~Ladylove~
 
 
 

Help

Post by Ladylov » Sat, 08 Nov 2003 17:58:56

Thankyou so much Ohmster, I tried it and it works a treat. Very much
appreciated.
BTW thankyou for remembering my name!



Hello Gail!

We are posting in mulitpart now because Microsoft has limited the size of
group posts to 100K. This was done to reduce the threat of
having MS virus posts in the newsgroups. To view these posts, highlight all
the ones with the same subject and author, e.g.: my dog
1/2, my dog 2/2. Right click and choose "Combine and decode" to view the
post.

To post in the group, go to Tools/Accounts, click on the msnewsgroup, choose
properties, then go to the Advanced tab. Check the
"Break apart messages larger than" and put 90K in the box.




Hi Guys,
I have been trying to catch up on some of your posts, but I just get
attachements with some sort of file which wont open. Can
anyone tell me why please?
Hope everyone is well
~Ladylove~
 
 
 

Help

Post by Ohmste » Wed, 12 Nov 2003 12:54:45

;>)


: Thankyou so much Ohmster, I tried it and it works a treat. Very much
: appreciated.
: BTW thankyou for remembering my name!
:


: Hello Gail!
:
: We are posting in mulitpart now because Microsoft has limited the size of
: group posts to 100K. This was done to reduce the threat of
: having MS virus posts in the newsgroups. To view these posts, highlight all
: the ones with the same subject and author, e.g.: my dog
: 1/2, my dog 2/2. Right click and choose "Combine and decode" to view the
: post.
:
: To post in the group, go to Tools/Accounts, click on the msnewsgroup, choose
: properties, then go to the Advanced tab. Check the
: "Break apart messages larger than" and put 90K in the box.
:
: --
: ~Ohmster
:
:


: Hi Guys,
: I have been trying to catch up on some of your posts, but I just get
: attachements with some sort of file which wont open. Can
: anyone tell me why please?
: Hope everyone is well
: ~Ladylove~
:
:
:
 
 
 

Help

Post by Yasmi » Sat, 13 Dec 2003 03:50:52


Hello everyone,

I'm re installing everything in the computer and need the link to the
Dogagent OE6 Stationery.


Thanks and Hugs,

Yas
 
 
 

Help

Post by Btric » Sat, 13 Dec 2003 04:14:39

This is a multi-part message in MIME format.




Hope this helps, Yas :-)
B


XXXX@XXXXX.COM ...
: Hello everyone,
:
: I'm re installing everything in the computer and need the link to
the
: Dogagent OE6 Stationery.
:
:
: Thanks and Hugs,
:
: Yas
:
:
< < < < < < <



< < < color=#0000ff size=>< < <
<Hope this helps, Yas
:-< <B<*< &nbs<;< "Yasmin" &l<; href="mailto: XXXX@XXXXX.COM ><> size>2> XXXX@XXXXX.COM <m<><> size>2>> a rit dans le message de news< href="mailto: XXXX@XXXXX.COM ><> color=#808080 size>2> XXXX@XXXXX.COM <l<><> face=Verdana color=#808080 size>2>.<. color=#0000ff size><>:    Hello everyon<,<>R>: < <>R>:    I'm re installing everything in the computer and need the
link to t<e<>R>: Dogagent OE6 Stationer<.<>R>< <>R>< <>R>:   Thanks and
Hug<,<>R>< <>R>:   Y<s<>R>< <>R<:
 
 
 

Help

Post by Yasmi » Sat, 13 Dec 2003 04:20:24

his is a multi-part message in MIME format.


Thank you so much, B:))

Yas


"Btrice"<< XXXX@XXXXX.COM >> escreveu na mensagem news: XXXX@XXXXX.COM ...
news://news.dogagent.com/OE6Stationery

Hope this helps, Yas :-)
B

"Yasmin< < XXXX@XXXXX.COM >m> a rit dans le message de news: XXXX@XXXXX.COM ...
: Hello everyone,
:
: I'm re installing everything in the computer and need the link to the
: Dogagent OE6 Stationery.
:
:
: Thanks and Hugs,
:
: Yas
:
:< < < < < < < < Thank you so much, B<)) <><V>&nb<p; <><V><as <><V>&nb<p; <><V>&nb<p;
style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0>x"> < <>IV>"Btrice" &<t; XXXX@XXXXX.COM >/A>>
escreveu na mensag<m
href="news: XXXX@XXXXX.COM >l">news: XXXX@XXXXX.COM >/A><.. < <>IV> < <><V> href="news://news.dogagent.com/OE6Statione><"> href="news://news.dogagent.com/OE6Statione><"> href="news://news.dogagent.com/OE6Statione>y">news://news.dogagent.com/OE6Stationery><A> < <>IV>><A> < <>IV>><A> < <><V>><A> color=#0000ff siz><2> < <><V>&nb<p; < <><V>Hope this helps, Yas
<-) < <><V><>DIV>
><IV>&n<sp;<><IV><>DIV>
><IV>"Yasmin" <lt;
href="mailto:rcrins@nospamglobo.><m"> si>e=2>rcrins@nospamglobo<com si>e=2>> a rit dans le message de ne<s: href="mailto: XXXX@XXXXX.COM .><l"> color=#808080 si>e=2> XXXX@XXXXX.COM <gbl face=Verdana color=#808080 si>e=2<...<><IV> color=#0000ff si><=2>:    Hello everyone<gt;
:
<gt;
:    I'm re installing everything in the computer and need the
link to th<gt;
: Dogagent OE6 Stationery<gt;
:<gt;
:<gt;
:   Thanks and
Hugs<gt;
:<gt;
: &
 
 
 

Help

Post by Kell » Sun, 04 Jul 2004 22:46:24

I downloaded an update from microsoft and now I can't view my embedded fonts
in OE again. This happened once before and someone had the fix for it, but
I can't remember now what it was. Can anyone help?
Kelly
 
 
 

Help

Post by Camill » Tue, 06 Jul 2004 16:43:54

Did you try Bill Scott Registry Tool Kit?

http://www.yqcomputer.com/ ~billscott/wmp9toolkit.htm
Cam

----- Original Message -----
From: "Kelly" < XXXX@XXXXX.COM >
Newsgroups:
microsoft.public.windows.inetexplorer.ie6_outlookexpress.stationery
Sent: Saturday, July 03, 2004 3:46 PM
Subject: help


"Kelly" < XXXX@XXXXX.COM > skrev i en meddelelse

fonts
but
 
 
 

Help

Post by Jewe » Tue, 19 Apr 2005 04:41:45

This is a multi-part message in MIME format.


I am having a problem with full screen pop ups.
When I try to view them I only get the pop up on the
bottom half of my screen and I miss most of it.
I have XP and and am using OutLook Express 6

I never had this problem with my old computer and was using windows 98

thanks
Jewel
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=iso-8859-1">
<META content="MSHTML 6.00.2900.2627" name=GENERATOR>
<STYLE></STYLE>
</HEAD>
<BODY bgColor=#ffffff>
<DIV><STRONG><FONT face=Papyrus color=#800080>I am having a problem with full
screen pop ups.</FONT></STRONG></DIV>
<DIV><STRONG><FONT face=Papyrus color=#800080>When I try to view them I only get
the pop up on the</FONT></STRONG></DIV>
<DIV><STRONG><FONT face=Papyrus color=#800080>bottom half of my screen and I
miss most of it.</FONT></STRONG></DIV>
<DIV><STRONG><FONT face=Papyrus color=#800080>I have XP and and am using OutLook
Express 6</FONT></STRONG></DIV>
<DIV><STRONG><FONT face=Papyrus color=#800080></FONT></STRONG> </DIV>
<DIV><STRONG><FONT face=Papyrus color=#800080>I never had this problem with
my old computer and was using windows 98</FONT></STRONG></DIV>
<DIV><STRONG><FONT face=Papyrus color=#800080></FONT></STRONG> </DIV>
<DIV><STRONG><FONT face=Papyrus color=#800080>thanks</FONT></STRONG></DIV>
<DIV><STRONG><FONT face=Papyrus
color=#800080>Jewel</FONT></STRONG></DIV></BODY></HTML>