"?ASP Support" in PB 4.2 Platform Feature view and ASP no longer w

"?ASP Support" in PB 4.2 Platform Feature view and ASP no longer w

Post by TWlrZ » Sun, 24 Oct 2004 03:09:04


I have had Web Server + ASP support in and working for awhile in my platform
but now I can't open an ASP page (Error 501/505). The CE device will serve
html files but refuses to open the simplest ASP file.

Also my Platform Feature View shows question marks as follows:

!Web Server (HTTPD)
?Active Server Pages (ASP) Support
?Device Management ISAPI Extension
?Web Server Administration ISAPI

any seen this? what do the question marks mean? Platform builds with no
warnings or errors and runs otherwise...
 
 
 

"?ASP Support" in PB 4.2 Platform Feature view and ASP no longer w

Post by John Spait » Mon, 25 Oct 2004 02:43:11

The question marks are there by design - I see them in my catalog viewer
too. I think they indicate that ASP and JScript/VBScript are optional
components that you don't have to include with the web server.

Do you have asp.dll in your flatrelease directory? My guess is somehow your
platform got built without it. If asp.dll isn't there, drag+drop the asp
from your feature view into the image and then rebuild your platform. If
ASP.dll is in your flatreleasedir already and you're seeing these problems,
try rebuilding your platform anyway. Something may have got messed up -
effectively platform rebuild is the Control-Alt-Delete equivalent on CE :).

If this still doesn't help, post \windows\www\current-httpd.log (or
something like that) and maybe this will have some insight, as it's httpd's
log. If there's nothing helpful there and still failing, you'll need to get
a debug image of the OS (or at least debug HTTPD.dll and ASP.dll) and turn
on full debug zones and then post to the newsgroup for me to look at.

--
John Spaith
Software Design Engineer, Windows CE
Microsoft Corporation

Check out the new CE Networking Team Blog at http://www.yqcomputer.com/

This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.
You assume all risk for your use. 2003 Microsoft Corporation. All rights
reserved.


>>I have had Web Server + ASP support in and working for awhile in my >>platform >> but now I can't open an ASP page (Error 501/505). The CE device will serve >> html files but refuses to open the simplest ASP file. >> >> Also my Platform Feature View shows question marks as follows: >> >> !Web Server (HTTPD) >> ?Active Server Pages (ASP) Support >> ?Device Management ISAPI Extension >> ?Web Server Administration ISAPI >> >> any seen this? what do the question marks mean? Platform builds with no >> warnings or errors and runs otherwise...

 
 
 

"?ASP Support" in PB 4.2 Platform Feature view and ASP no longer w

Post by SmVhb » Sat, 22 Jan 2005 09:21:02

Error 501 means not implemented. Your platform did not include the ASP
component.

Jean