LifeCam VX-3000 Poor Audio?

LifeCam VX-3000 Poor Audio?

Post by » Fri, 05 Jan 2007 07:18:10


Hi,

I've just been given a new Microsoft LifeCam VX-3000 and i'm having a
few problems getting it set up. The software installed fine (including
the update) and then when I plug the camera in I do get a picture. So
far so good. However, I'm having difficulty in getting sound into it.
Any recording (e.g. Sound Recorder, Skype, etc.) sounds muffled and
distant even when I turn the microphone volume right up.

I'm using XP SP2 and have just checked for any updates.
I've just re-installed the motherboard sound drivers.
I've also got the Microphone setting in Volume Control set to Mute.

I think i've had problems recording sound on this box before when I was
testing the motherboard Mic In port with a set of headphones (well,
they're just a microphone in reverse arn't they!?!). I assumed that as
I didn't have a proper microphone that that was my issue then, but this
camera is USB. I'm kinda stumped as to what to try next. Any ideas ...
please?

<M>
 
 
 

LifeCam VX-3000 Poor Audio?

Post by DanS » Fri, 05 Jan 2007 07:32:15


@s34g2000cwa.googlegroups.com:


The last question in this group about that camera turned out to be a bad
camera and was exchanged for a good one.

The particular problem was with the audio also.

 
 
 

LifeCam VX-3000 Poor Audio?

Post by DanS » Thu, 08 Mar 2007 08:28:50

=?Utf-8?B?RGF2aWQ=?= < XXXX@XXXXX.COM > wrote in



Sorry, I can't help. A new cam can be had pretty cheap.