Hard drive seen but data not seen

Hard drive seen but data not seen

Post by YmlnYm9 » Sat, 11 Feb 2006 07:33:16


HELP!! I have a western digital HD that is secondary in my system. It was
secondary in my system before I had to change the primary HD. The primary HD
died so I bought and reformatted a new drive. Now my secondary with all my
programs is not showing up with any data. It shows that it is in RAW format
all the disk is full however when I click to get information it ask me to
Format the drive. I am running XP Home and have tried just about everything.
Anyone with info please help.
--
Thanks for the help.
 
 
 

Hard drive seen but data not seen

Post by ZG9udEdldF » Sat, 18 Mar 2006 20:46:27

Same problem as I've got. Did you find any solution to this problem???

 
 
 

Hard drive seen but data not seen

Post by YmlnYm9 » Sat, 18 Mar 2006 21:49:27

No fix yet. I have a friend with a special Data application coming up in a
month to look at it with his NASA application. LOL I'm not kidding. Wish me
luck. I gave up on this since no one responded for a month and a half.
Check back in a month. I am not giving up on my data. Was tolf it has
something to do with a fat 32 system and that win XP operates on diff system.
What is supposed to work is a win 98 system with a fat 32 operating system.
Trust me it's all jiberish to me. Take care.
--
Thanks for the help.
 
 
 

Hard drive seen but data not seen

Post by YmlnYm9 » Sat, 18 Mar 2006 21:53:26

Hey don't forget DO NOT REFORMAT THAT DRIVE. My friend told me he would be
able to fix it. It is the exact same situation I had. Unreal.
MICROSOFT PERSONNEL PLEASE HELP US BOTH. Too conincidental that it happend
for the same reasons. Too much data to lose. PLEASE
--
Thanks for the help.
 
 
 

Hard drive seen but data not seen

Post by ZG9udEdldF » Sat, 18 Mar 2006 22:30:16

I'm getting the data back as we speak!

I did it with getdataback that worked really well for me, it hasn't
completed yet but I'm able to see all my data, so I'm pretty confident it
will work.

If I don't post another reply in say 20 minutes then everything worked out
fine....27,8 GB coming back to life. Will be sure to burn backup-copies this
time!