"The System Call Level is Not Correct; Drive"N":\ is not Accessible

"The System Call Level is Not Correct; Drive"N":\ is not Accessible

Post by Bob » Sat, 03 Jul 2004 23:23:21


When inserting a USB 2 Thumb drive, the drive letter is
assigned but when I try to open the drive I receive a
message "N:\ is Not Accessible, The System Call Level is
Not Correct."
Can anyone help?
 
 
 

1. I am not able to register Accounting Express as I am not in USA

2. Web serice works when I am debugging, but does not when I am not.

Hi,
I have a C#.net Web application which calls a web service
( http://www.yqcomputer.com/ ). It has run
just fine for months. Recently I started getting "System.Net.WebException:
The underlying connection was closed" errors. I started the application up in
debugging mode and it ran fine. After fiddling with things for awhile I now
find that it works while I am running in debug mode, but does not when I am
not in debug mode. I don't know if it matters, but I am not calling the web
service asynchronously.

Any idea what is going on? I am going to try it asynchronously and see if
that works, but this seems really weird to me either way!
Thanks,
Ethan

3. "I am not happy...I am not sure what SL improved..."

4. AM/AM, AM/AM Modeling

5. I am Not a Very Good Protester (I am running Build 5308 CTP again).

6. I am a flame-boy, and I am not awesome.

7. Emails (newsletter) coming noting that I am Chinese when i am not.

8. Outlook acts like I am recurring meeting organizer even though I am NOT

9. I am not able to open attachments, am using Outlook

10. A trivial problem with Tk, I am sure I am not doing it the right way

11. i am not supposed to be on network so why is my PC saying I am?

12. I AM NOT ALT.! I AM MAINSTREAM!

13. I am not getting the memory speed that I am expecting

14. Matlab seems to think I am hitting my mouse button/keys constantly when I am not.

15. outlook says I am sending 1 of 27 messages;I am not;reset how ?