PreSubmissionQueue Fills up

PreSubmissionQueue Fills up

Post by Ryan » Wed, 01 Oct 2003 08:03:37


Server:
Win2k SP3, Ex2k SP3, Norton Corporate 7.6, Savfmse 8.0

NAVCE is set to not scan and exclude all Exchange files
per KB and Symantec docs.

Situation:
PreSubmissionQueue fills up if istore is restarted
without also restarting SAVFMSE. All internal to
internal, and external to internal mail sits in this
queue. All internal to external mail flows fine. NDRs
to internal flows fine.

Any ideas?

-Ryan
 
 
 

PreSubmissionQueue Fills up

Post by MSF » Wed, 01 Oct 2003 19:25:42

Hi Ryan,

I would suggest stopping all the AV Services and setting them to manual
start up type. Reboot the Server and let it run for a while without any AV.
We see a lot of times that an update to the AV causes problems. If the issue
occurs with the AV turned off you should look at the consistency of the
Stores.

Hope this helps,

--
Patrick Genova
XXXX@XXXXX.COM
Please do not send mail directly to this alias.This alias is for newsgroup
purposes only.
This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.

 
 
 

PreSubmissionQueue Fills up

Post by Eddie Harr » Wed, 01 Oct 2003 21:03:07

Most likely your Savfmse 8.0. What happens when you stop that service,
disable it, and reboot the server.

I suggest you try that to test.
 
 
 

PreSubmissionQueue Fills up

Post by Eddie Harr » Wed, 01 Oct 2003 21:03:07

Most likely your Savfmse 8.0. What happens when you stop that service,
disable it, and reboot the server.

I suggest you try that to test.
 
 
 

PreSubmissionQueue Fills up

Post by RS » Sat, 04 Oct 2003 10:41:51

Apparently, this is a known issue with SAVFMSE 8.0. All I have to do if buy
8.1 becuase I didn't get the software assurance :(