/usr/X11R6/lib/modules directory getting corrupted

/usr/X11R6/lib/modules directory getting corrupted

Post by bilaribila » Fri, 22 Oct 2004 15:36:07


Hi
I am having a strange problem here. My /usr/X11R6/lib/modules
directory keeps getting corrupted. I have installed RedHat 9 fresh. I
have tried replacing the hard disk. I have tried changing the
partitions also , but to no avail.
If I try to do 'rm modules' I get the following:

<1>Unable to handle kernel NULL pointer dereference at virtual address
0000002c
printing eip:
c0151db9
*pde = 00000000
Oops: 0000
nls_iso8859-1 nls_cp437 vfat fat ide-cd cdrom i810_audio ac97_codec
soundcore iptable_filter ip_tables agpgart parport_pc lp parport
autofs ds yenta_socket pc
CPU: 0
EIP: 0060:[<c0151db9>] Not tainted
EFLAGS: 00010202

EIP is at vfs_permission [kernel] 0x29 (2.4.20-8)
eax: 00000000 ebx: 00000000 ecx: 00000002 edx: c941c080
esi: c941c080 edi: 00000002 ebp: 00000000 esp: c85c3f70
ds: 0068 es: 0068 ss: 0068
Process rm (pid: 1950, stackpage=c85c3000)
Stack: c85c2000 00000000 00000002 00000000 c0145777 c941c080 00000002
fffffeff
c35cf880 c1af24c0 00000000 00000000 00000000 00000009 00000001
00000000
c85c2000 00000002 bffffa70 bffff8a8 c0109537 bffffbf3 00000002
42130a14
Call Trace: [<c0145777>] sys_access [kernel] 0xc7 (0xc85c3f80))
[<c0109537>] system_call [kernel] 0x33 (0xc85c3fc0))


Code: f6 40 2c 01 74 25 89 d8 25 00 f0 ff ff 66 3d 00 80 0f 84 f0
Segmentation fault

And in the directory listing for 'ls -l' it shows a
?--------- root root 0 Jan 1 1970 0 modules
I dont know whats happening. Actually any command I execute including
reboot or shutdown gives me the same dump.

Please help me.

Thanks in advance.
Best regards.
 
 
 

1. /usr/lib/pa20_64/dld.sl: Unsatisfied data symbol 'typeid__XTQ2_3std9exception_' in load module '/usr/lib/libcryptograph2_64.sl'

2. error: /usr/X11R6/lib/libXext.6.dylib

I have installed GTKwave on my 2.16 with 10.4.9 and i get this error
when i try and launch:

dyld: Library not loaded: /usr/X11R6/lib/libXext.6.dylib
Referenced from: /Developer/Simulator/GTKwave/bin/gtkwave
Reason: no suitable image found. Did find:
/usr/X11R6/lib/libXext.6.dylib: mach-o, but wrong architecture
Trace/BPT trap

Any ideas?????

3. Qt3 Designer + Loading required GL library /usr/X11R6/lib/libGL.so.1.2

4. Fatal error: main(): Failed opening required 'DB.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php')

5. Darwin: What provides /usr/lib/crt1.o and /usr/lib/dylib.o?

6. No OpenGl related header files in /usr/X11R6/include/GL directory.

7. /usr/lib or /usr/bin for user added binaries?

8. .app files and the /usr/lib and bin directories

9. No config directory in /usr/lib/python2.3 ?

10. symlinking etc/X11 and usr/X11R6/etc..

11. how to prempt /lib and /usr/lib in /etc/ld.so.conf ?

12. #!/usr/bin/ruby , #!/usr/bin/ruby -w , #!/usr/bin/ruby -T?, #!/usr/bin/ruby -T1...

13. why vc alwayys links kernel32.lib user32.lib gdi32.lib winspool.lib comdlg32.lib advapi32.lib shell32.lib ole32.lib oleaut32.lib uuid.lib odbc32.lib odbccp32.lib

14. bemuuid.lib(wbemcli_i.obj) : fatal error debug information corrupt; recompile module

15. strmiids.lib(strmiids.obj) : fatal error LNK1103: debugging information corrupt; recompile module