again:╓ARNING?message at boot

again:╓ARNING?message at boot

Post by Huub » Sat, 05 Jul 2003 02:39:26


> Which time server did you choose and place in /etc/rc.conf and
Not one of these. Apparantly I chose from the wrong list.
I haven't been able to login at all anymore. Got that warning over and
over again, no matter what I did and tried. Almost coming to the point
of giving up, I somehow got through and now I'm installing from scratch
again.
Thank you for these comments.
 
 
 

1. Back to Back ARN to ARN with T1 Crossover

2. Windowsxp boot image faded on boot, gets stuck, have to push reset to boot again

Odd behavior from my computer. Push button to start computer, goes through
the process until it gets to the "Windowsxp" screen with the multicolored
letters and the little bouncing back and forth blue progress thing and the
monitor is faded with this image and then it gets stuck there. I have to
push reset and then it boots up but stops at the screen where it ask you to
boot safe, normally etc and gives 30 seconds to decide. Any ideas? Don't
think it is the monitor, maybe the video card or motherboard.

3. Error message 0x81000303 again and again and again

4. jserve booting again and again

5. WINDOWS VISTA DELAYED AGAIN AGAIN AGAIN AGAIN

6. Validation - Again and Again and Again.....and Again recurring

7. WINDOWS VISTA DELAYED AGAIN AGAIN AGAIN AGAIN

8. Installing again, again, again, and again

9. Tim Adams runs from his lies again and again and again and again....

10. "Enter Network Password" again & again & again & again.....

11. need to run set up again and again and again and again .........

12. Previously d/l messages being downloaded again and again

13. outlook recieves old messages again & again ?

14. CSocket pump message error again and again ...

15. OE6 downloads the same messages again and again due to reported server time-out