Solaris 10 (build 63) upgrade fails on Solaris 8 as well as Solaris 9 sparcs

Solaris 10 (build 63) upgrade fails on Solaris 8 as well as Solaris 9 sparcs

Post by Sandeep Bh » Thu, 21 Oct 2004 00:47:50


Hello
Using the Solaris 10 build 63 for sparc.

Tried to do upgrades on the following two machines.

1. E4500 Solaris 8 (117350-11 Kernel level)
Entire Distribution OEM support cluster, OBP 3.2.30.

2. Ultra 2 Solaris 9 Entire Distribution and OEM support cluster.

On both machines the upgrade starts when I put the CD 1 and and reaches to
the point where I have to select whether I want to do "Initial Install" or
"Upgrade".

When I check upgrade it starts initializing the system and halfway through I
get the follwoing error

"Could not reinitialize the system state".

At which point I have no option but to click OK on the error and exit out of
the install process.

Has anyone seen this can anyone provide any tips or pointers.?????

Thanks
Sandeep
 
 
 

Solaris 10 (build 63) upgrade fails on Solaris 8 as well as Solaris 9 sparcs

Post by andre » Thu, 21 Oct 2004 05:48:51

In article <cl3cv7$2fs$ XXXX@XXXXX.COM >,
"Sandeep Bhangui" < XXXX@XXXXX.COM > writes:

Check there is nothing strange about the filesystem mounts that
system would normally do, like following symlinks to mountpoints
or something like that. It looks like it can happen when it fails
to unmount a filesystem it previously mounted. You might want to
check what's left mounted after it fails.
Also check the installation log.

--
Andrew Gabriel
Consultant Software Engineer