Transitions

Transitions

Post by SiHoo » Thu, 10 Apr 2008 04:45:22


I'm using transitions to fade-in components when I move between states. I've
noticed that the transitions work on everything except for the labels on my
component buttons. The button labels do not transition in-- they appear before
the rest of the button fades in. My questions are:
1. Is there a way to get the labels to obey the transition
2. How can I execute a function that will use a tween class such as Tweener to
control the transition instead of using Fex Transitions?
 
 
 

Transitions

Post by SiHoo » Sat, 12 Apr 2008 00:48:39

I've checked that fonts are embedded, but the problem does not go away. The text on the Button component loads before the rest of the component when I use a Fade transition.

 
 
 

Transitions

Post by SiHoo » Sat, 12 Apr 2008 04:40:46

The bold is embedded-- I have my transitions set to 700 ms for the effect and I
can tell that the text is not displayed at quite the same rate. It becomes very
clear it I set the transition to 3000 ms. In this case the text pops out
immediately, then the rest of the button slowly fades in.
 
 
 

Transitions

Post by Ansur » Sat, 03 May 2008 08:01:03

[q][i]Originally posted by: [b][b]slaingod[/b][/b][/i]
I have seen some counterintuitive behavior as well from the hide and show
effects. Basically, a lot of times what happens is you tell it to do a fade
in, and what you get is:
The component shows for a split second, then disappears, then fades in, for
instance. Or appears, then disappears, and WipesLeft.[/q]

I've never seen such problems (yet). If your logic/events are at all
sophisticated, it sounds to me like you may have some kind of annoying bug
causing havoc for you.