java/71146: jdk 1.4.2-p6 jboss,eclipse problems

java/71146: jdk 1.4.2-p6 jboss,eclipse problems

Post by achil » Tue, 31 Aug 2004 20:52:26



Dynacom Tankers Mgmt.
System: FreeBSD smadev.internal.net 5.3-BETA2 FreeBSD 5.3-BETA2 #3: Sun Aug 29 12:26:27 EEST 2004 XXXX@XXXXX.COM :/usr/obj/usr/src/sys/SMADEV2 i386



ktrace on jboss3.0.3 shows:
<lines skipped>
1259 java RET break 0
1259 java PSIG SIGBUS caught handler=0x2808f330 mask=0x4 code=0xc
1259 java CALL sigprocmask(0x1,0,0x805811c)
1259 java RET sigprocmask 0

and program stalls, with system showing 100% CPU usage.

ktrace on eclipse2 shows:
<lines skipped>
1294 eclipse CALL stat(0x804f000,0xbfbfebd0)
1294 eclipse NAMI "/usr/local/jdk1.4.2/bin/java"
1294 eclipse RET stat 0
1294 eclipse CALL break(0x8051000)
1294 eclipse RET break 0
1294 eclipse CALL fork
1294 eclipse RET fork 1295/0x50f
1294 eclipse CALL wait4(0xffffffff,0xbfbfec3c,0,0)

eclipse also stalls, and system showing 100% CPU usage.

Install the latest 1.4.2-p6 port in a 5.3-BETA2 system (RELENG_5),
and try to run jboss or eclipse.

no fix.

_______________________________________________
XXXX@XXXXX.COM mailing list
http://www.yqcomputer.com/
To unsubscribe, send any mail to " XXXX@XXXXX.COM "
 
 
 

java/71146: jdk 1.4.2-p6 jboss,eclipse problems

Post by achil » Wed, 01 Sep 2004 19:04:34


It seems that the jboss issue is more general.
-server does not work. (stalls consuming CPU cycles)
Running jboss without -server seems to go ok.
--
-Achilleus

_______________________________________________
XXXX@XXXXX.COM mailing list
http://www.yqcomputer.com/
To unsubscribe, send any mail to " XXXX@XXXXX.COM "

 
 
 

java/71146: jdk 1.4.2-p6 jboss,eclipse problems

Post by achil » Wed, 01 Sep 2004 19:10:34

The following reply was made to PR java/71146; it has been noted by GNATS.

From: Achilleus Mantzios < XXXX@XXXXX.COM >
To: XXXX@XXXXX.COM
Cc: XXXX@XXXXX.COM
Subject: Re: java/71146: jdk 1.4.2-p6 jboss,eclipse problems
Date: Tue, 31 Aug 2004 12:17:27 +0300 (EEST)

It seems that the jboss issue is more general.
-server does not work. (stalls consuming CPU cycles)
Running jboss without -server seems to go ok.
--
-Achilleus

_______________________________________________
XXXX@XXXXX.COM mailing list
http://www.yqcomputer.com/
To unsubscribe, send any mail to " XXXX@XXXXX.COM "
 
 
 

java/71146: jdk 1.4.2-p6 jboss,eclipse problems

Post by peada » Wed, 22 Dec 2004 22:59:02

Synopsis: jdk 1.4.2-p6 jboss,eclipse problems

State-Changed-From-To: open->closed
State-Changed-By: peadar
State-Changed-When: Tue Dec 21 13:53:24 GMT 2004
State-Changed-Why:
Problem analysed, patch committed. Originator reports problem fixed.


http://www.yqcomputer.com/
_______________________________________________
XXXX@XXXXX.COM mailing list
http://www.yqcomputer.com/
To unsubscribe, send any mail to " XXXX@XXXXX.COM "