CFS3 installed but won't run

CFS3 installed but won't run

Post by TGVz » Mon, 04 Apr 2005 05:51:08


I just bought CFS3 and did full install. When I run it, I get this error:
CFS3Config.exe - Application Error. The instruction at "0x00d513ae"
referenced memory at "0x00e70028" The memory could not be "read". Then I
get the same message again. Then I get this error: The configuration
override file is either corrupt or missing. Please re-run CFS3. CFS3 will
now exit. I rebooted but it still won't work. Thanks any help. I'm at
XXXX@XXXXX.COM

Dell Dimension 2400 built last sumer
Pentium 4 2.66 Ghz, 256 MB ram
40GB drive, 15GB free
Windows XP home version 2002, SP1
(SP2 install failed last winter, had to reinstall XP from the CD)
Intel(R) 82845G/GL/GE/PE/GV Graphics Controller
 
 
 

1. FSX and CFS3 - After installing CFS3, I can't run FSX

2. Programs wont run/install after installing SP2

After installing service pack 2 certain programs wont install on my
computer, they will load almost to the end and then roll themselves back and
not install. The same is true for some programs that are already installed,
when you try to use them they begin to load as if they were being installed
for the first time and then roll themselves back and not run. Is anyone else
having this problem, does anyone know of a solution?

3. right click wont work, restore wont work, java wont install

4. CFS3 Doesn't run properly

5. cfs3 will not run

6. Install of CFS3

7. IIS Wont run on win 2K after SP 4 install

8. After installing Updates comp wont run properly

9. wont run programs after install of sp2

10. Old MS Office & Other Apps wont run w/New XP install

11. CF3 wont run after install

12. OE 6.0 - Wont Run; now wont load

13. Outlook 2003 wont run after it is installed

14. I installed an update yesterday and now xp wont run

15. Accuroute wont install/run