cannot sync replicas in replication manager

cannot sync replicas in replication manager

Post by Noree » Wed, 10 Dec 2003 04:04:46


Hi,
A client has Access 2K db--11 replicas that have been
sync'ing fine for the past year on a nightly schedule with
a central server--using replication manager and indirect
sync. A few changes were made to the design master, and
shortly after that, rep manager just hangs for hours with
no error messages and no progress when it tries to sync.
However, we can sync directly through Acess. They are at
SP7 of Jet 4 and mstran40. DB is regularly compacted.
The DB is about 140 MB.

I just discovered that one of the PC's was replaced
recently and only at SP5 of jet and rep manager. Could
this cause the problem?

Any other ideas of things we can check?
THANKS!!
Noreen
 
 
 

cannot sync replicas in replication manager

Post by Vitalijus » Wed, 10 Dec 2003 09:12:09


If you are referring to internet synchs - the issue may be the bug in Jet
4 SP 7. Normally, the issue returns an "invalid HTTP Adress" error. Solution
is to synch in code or move the hub replica to a machine that has not been
patched to SP 7 - and hence exposed to the associated security issues.

 
 
 

cannot sync replicas in replication manager

Post by Noree » Thu, 11 Dec 2003 07:43:39

Hi,Thanks for your reply. This is indirect syncs over a
WAN (not internet sync). Direct syncs work fine, indirect
just hangs--no error message--never finishes. They have
been working fine for many months prior.
NS
message

with
with
be the bug in Jet
Adress" error. Solution
that has not been
security issues.
 
 
 

cannot sync replicas in replication manager

Post by Vitalijus » Thu, 11 Dec 2003 08:36:09


I have no direct experience in that config with those service packs. The
symptoms, however, appear too similar to disregard - maybe try moving the
hubs to pre-SP 7 boxes to see if it works before going after other
possibilities. It could very well be the same issue.
 
 
 

cannot sync replicas in replication manager

Post by mich » Fri, 12 Dec 2003 00:13:47

You may also want to look for the duplicate files issue (specifically
msrpfs40.dll in the system dir and the replman dir). If you see it then copy
the newet one to the replman dir and delete all copies.


--
MichKa [MS]
NLS Collation/Locale/Keyboard Development
Globalization Infrastructure and Font Technologies

This posting is provided "AS IS" with
no warranties, and confers no rights.