I am trying to use the "credits" animation over a series of 10 sl.

I am trying to use the "credits" animation over a series of 10 sl.

Post by QW1hbmR » Sat, 05 Mar 2005 21:01:03


I am trying to use the "credits" animation over a series of 10 slides, but
there is a gap between one slide finishing at the top, and the next slide
beginning at the bottom. ALso as the slide is scrolling, there is a huge
piece of blank slide till the last name reachers the top before the next
slide starts. Any ideas how to fix this?
 
 
 

I am trying to use the "credits" animation over a series of 10 sl.

Post by Bill Dilwo » Sat, 05 Mar 2005 22:17:42

Use a single slide and layer the credit textboxes. Then start all of the
credit animations together, but use the delay option in the timing tab to
start the second textbox credits as the first are finishing..

If you need step-by-step instructions, post back, we'll help.


--

Bill Dilworth
Microsoft PPT MVP Team
Users helping fellow users.
===============
Please spend a few minutes checking vestprog2@
out www.pptfaq.com This link will yahoo.
answer most of your questions, before com
you think to ask them.

Change org to com to defuse anti-spam,
ant-virus, anti-nuisance misdirection.
.
.

 
 
 

I am trying to use the "credits" animation over a series of 10 sl.

Post by Ute Simo » Sat, 05 Mar 2005 23:04:39

> I am trying to use the "credits" animation over a series of 10 slides, but

Try using the "Creep in" animation instead of "credits". The effect is
similar, but you have more possibilities for settings.

Kind regards,
Ute