STOP 0x0000001A during installation of 5536

STOP 0x0000001A during installation of 5536

Post by rogerleb » Thu, 31 Aug 2006 23:34:15


Hi!

Vista Build 5384 works fine since the beginning of August on my PC.
I did a Clean install.
But, I have some bugs with USB, sleep mode and, once a day, I get BSOD.

So, I decide to download 5536.
I check the CRC and it is OK.

Tests 1 :

Boot with the cd
Clean install

Step : Copying files OK
Step : Expanding files 20 % : STOP 0x0000001A (0x00008887, 0x0004F01E,
0x00000000, 0x00000000) ; it concerns MEMORY MANAGEMENT

Test 2 :

Boot with Windows XP
Clean install

Step : Copying files OK
Step : Expanding files 27 % and reboot correctly
Expanding files 41% : STOP 0x0000001A (0x00008887, 0x0004F01E,
0x00000000, 0x00000000) ; it concerns MEMORY MANAGEMENT

Test 3 :

Boot with Windows XP
Upgrade

Step : Copying files OK
Step : Gathering files OK
Step : Expanding files 21 % and reboot correctly
Expanding files 33% : STOP 0x0000001A (0x00008887, 0x0004F01E,
0x00000000, 0x00000000) ; it concerns MEMORY MANAGEMENT

I download 5536 a second time.
I check the CRC and it is OK.
I make the same tests and I get the same STOP 0x0000001A.

Did anyone experience the same STOP 0x0000001A during installation of 5536 ?

Merci beaucoup! Roger
 
 
 

STOP 0x0000001A during installation of 5536

Post by Tom Ziegma » Thu, 31 Aug 2006 23:40:34

Hello rogerlebo,

This is a known issue. If you have some different memory lying around, try
putting that in. Unfortunately, there is not a known workaround for this
issue.

Tom Ziegmann
Microsoft Certified Professional
Windows Vista / Server Longhorn Technical Beta Tester
Windows Server 2003 Service Pack 2 Technical Beta Tester

 
 
 

STOP 0x0000001A during installation of 5536

Post by rogerleb » Fri, 01 Sep 2006 02:13:35

Hi Tom!

First, thanks a lot for your rapid answer.

But, I do not get this problem neither with Build 5384 nor with Windows XP.
Do you know why?

Merci encore! Roger
 
 
 

STOP 0x0000001A during installation of 5536

Post by Tom Ziegma » Fri, 01 Sep 2006 07:02:06

Hello rogerlebo,

I do not know.. I have experienced the same issue on latest interim build
before RC1 and there was no workaround.

Tom Ziegmann
Microsoft Certified Professional
Windows Vista / Server Longhorn Technical Beta Tester
Windows Server 2003 Service Pack 2 Technical Beta Tester
 
 
 

STOP 0x0000001A during installation of 5536

Post by rogerleb » Fri, 01 Sep 2006 08:06:15

Hi Tom!

So, I understand that :

1. you were not able to install the latest interim build before RC1. Am I
right?
2. you installed RC1 without getting this issue? Am I Right?

I would be so happy to install 5536 successfully.
So, there is hope that I will be able to install successfully RC2 . . . if
there is one.

Bonne soir! Roger