Need help with Aureon 7.1 pci soundcard from Terratec

Need help with Aureon 7.1 pci soundcard from Terratec

Post by YWxleG5vc » Fri, 27 Oct 2006 04:13:01


The soundcard worked with Vista beta2,but it doesn't work with Vista RC1.When
I try to install it,Windows tells me that it found the drivers and
software,but an error occured.Does anybody here have any ideas how I can get
this soundcard to work with Vista RC1?
 
 
 

Need help with Aureon 7.1 pci soundcard from Terratec

Post by Theo » Fri, 27 Oct 2006 04:55:30

The only logical place is directly from Terratec. They are
the ones responsible for the drivers. So, if the sound card
is not working in Vista, Terratec are the ones to provide
the necessary drivers to correct the problem.

 
 
 

Need help with Aureon 7.1 pci soundcard from Terratec

Post by YWxleG5vc » Fri, 27 Oct 2006 19:31:02

I didn't find any drivers I could use from Terratec.The soundcard worked with
Vista beta2 using the drivers for xp.So I think it's strange that it won't
work with Vista RC1.
Also have problems with my Qtek 8310.Vista RC1 don't reconize it.Those two
are the only ones that I have problems installing with Vista RC1.Didn't have
problems with the rest of my hardware.
 
 
 

Need help with Aureon 7.1 pci soundcard from Terratec

Post by c2tpcHNleT » Sun, 29 Oct 2006 13:27:02

i am in similar situation, as i like to play guitar through my pc's on audio
rc1 will not recognise it perioid.so, purchased a st labs ,still nothing.so,
i don't know if a soundblaster will or will not work i've yet to try this.