Outgoing Mail problem with Windows Mail

Outgoing Mail problem with Windows Mail

Post by Sm9lV » Thu, 04 Jun 2009 08:49:01


We set up our new PC with Windows Mail and it worked fine for days. Now we
receive inbound messages but get this error message when sending mail - The
connection to the server has failed. Subject 'test', Account:
'mail.roadrunner.com', Server: 'mail.roadrunner.com', Protocol: SMTP, Port:
25, Secure(SSL): No, Socket Error: 10061, Error Number: 0x800CCC0E

I have tried to check and uncheck the box about secure password. Neither
works. It worked fine for over a week.
 
 
 

Outgoing Mail problem with Windows Mail

Post by Dave » Thu, 04 Jun 2009 10:49:16

Roadrunner has different servers to use, based on where you live, and
whether you are an existing RR customer or an ex-Adelphia customer, etc.

check here...
http://www.yqcomputer.com/ %2fHMSLogic%2fserver_addresses.aspx


My particular servers are...
POP Server Address: pop-server.roadrunner.com
SMTP Server Address: smtp-server.roadrunner.com



--
Windows 7 RC
http://www.yqcomputer.com/
http://www.yqcomputer.com/

 
 
 

Outgoing Mail problem with Windows Mail

Post by Sm9lV » Fri, 05 Jun 2009 08:14:01

Tried that, it wasn't the server. I found the problem. New pc came with
trial version of Norton security. I downloaded Mcafee and the two conflicted
enough to cause the problem. When I removed Norton, I was able to send
emails again. Thanks for your help.
 
 
 

Outgoing Mail problem with Windows Mail

Post by Gary Vande » Sat, 06 Jun 2009 05:43:51

You'll be back. McAfee causes as many problems with Windows Mail
as Norton. You should have asked for advice here before purchasing
McAfee.

--
Gary VanderMolen, MS-MVP (Mail)