Netscreen 5XP & Linksys VPN Setup

Netscreen 5XP & Linksys VPN Setup

Post by Dave » Wed, 10 Sep 2003 07:05:19


Hi,

I'm trying to set up a VPN between a Netscreen 5XP and a Linksys BEFVP41 VPN
router.

I'm having no luck. I've taken some screen shot of my setup screens and
they're here.
http://www.yqcomputer.com/

How can I get this setup working?

Thanks!!!
Dave
 
 
 

Netscreen 5XP & Linksys VPN Setup

Post by Phillip L. » Wed, 10 Sep 2003 15:41:51

In advance setup please check NetBIOS, Anti-replay, Keep Alive, and IKE.
The first three sets of IP address Local SecureGroup numbers must match
the LAN IP address. Local Secure Group is 192.168.10.0 the LAN IP
address should be 192.168.10.1 on the setup tab. The other router on the
Remote Secure Group 192.168.1.0 the LAN IP address should be 192.168.1.1
The way I see these two routers are completly in incompable with each other.

 
 
 

Netscreen 5XP & Linksys VPN Setup

Post by Dave » Thu, 11 Sep 2003 04:10:34

Hi Phillip,

I'm pretty sure that the IP addresses and subnets are set correctly. These
two VPN devices - I say devices, because the Netscreen isn't a router -
should work together, because they both support IPSec tunnels. I just have
to figure out how the settings on one device translate to the settings on
the other device.

I think I might have a problem, because I have a Cisco router connected
before the Netscreen on the internet side.

I hope someone can help me with the settings though.

Thanks!!!
Dave




other.

VPN
 
 
 

Netscreen 5XP & Linksys VPN Setup

Post by Dave » Fri, 12 Sep 2003 06:39:30

Ok I got the VPN to work.

My settings were right, I just had Netscreen's public IP set wrong. We have
mulitple ip's and I was using the wrong one.

Dave