cgiemail and cgiwrap on cobalt RaQ

cgiemail and cgiwrap on cobalt RaQ

Post by Steve Menc » Thu, 23 Oct 2003 12:17:11


Hi,

I have followed all the installation instruction very carefully, and cannot
get cgiemail to work.
I suspect the problem is with the cgiwrap program.

Examples to see for error messages are

http://www.yqcomputer.com/
http://www.yqcomputer.com/
http://www.yqcomputer.com/
http://www.yqcomputer.com/

At least one of these is supposed to take me to the using cgiemail page, but
the variety of errors says to me that cgiwrap must be messing something up.

I suspect this error has been seen before, and I would appreciate knowing
the secret of making it work.

Thanks in advance for your help.
Steve Mencik
XXXX@XXXXX.COM


--
PLEASE NOTE: comp.infosystems.www.authoring.cgi is a
SELF-MODERATED newsgroup. aa.net and boutell.com are
NOT the originators of the articles and are NOT responsible
for their content.

HOW TO POST to comp.infosystems.www.authoring.cgi:
http://www.yqcomputer.com/
 
 
 

cgiemail and cgiwrap on cobalt RaQ

Post by Bruce Lewi » Sat, 25 Oct 2003 22:08:17

"Steve Mencik" < XXXX@XXXXX.COM > writes:


This seems to show the contents of the cgiemail binary.


This looks better. It's an error message that comes from cgiemail.

I thought cgiwrap was fixed a long time ago to work better with programs
like cgiemail that rely on PATH_TRANSLATED, but yes, it looks like a
cgiwrap problem. I haven't seen this before, but here's something that
*might* work:

Make a cgiemail.cgi folder in your cgi-bin folder.

Put a cgiemail template (e.g. tpl.txt) in that folder.

Call http://www.yqcomputer.com/

If that works, you're all set.


--
PLEASE NOTE: comp.infosystems.www.authoring.cgi is a
SELF-MODERATED newsgroup. aa.net and boutell.com are
NOT the originators of the articles and are NOT responsible
for their content.

HOW TO POST to comp.infosystems.www.authoring.cgi:
http://www.yqcomputer.com/