PlaySound Problems on XP

PlaySound Problems on XP

Post by News Serve » Sun, 02 Nov 2003 11:01:28


A user download my app to a XP box.

My app plays voice sound on his XP system, but it is very high pitch and not
audible. However, using his real player, he can hear it fine?

My code is as follows:

----------------------------------------------------------
strFileName = strPath & strFile

If strFile = Dir(strFileName) Then
Call PlaySound(strFileName, 0, SND_ASYNC Or SND_FILENAME)
End If
---------------------------------------------------------


Any suggestions appreciated.

DJ
 
 
 

1. PlaySound problems on XP

2. PlaySound Problems on XP

A user download my app to a XP box.

My app plays voice sound on his XP system, but it is very high pitch and not
audible. However, using his real player, he can hear it fine?

My code is as follows:

----------------------------------------------------------
strFileName = strPath & strFile

If strFile = Dir(strFileName) Then
Call PlaySound(strFileName, 0, SND_ASYNC Or SND_FILENAME)
End If
---------------------------------------------------------


Any suggestions appreciated.

DJ

3. PlaySound(0, 0, 0) doesn't stop previous PlaySound

4. PlaySound() delay resolved...sort of (was: PlaySound - any options besides WaveOut?)

5. Add-On's In Windows XP.

6. multiple log on's on one xp profile

7. PlaySound: no sound on XP x64 in 32-bit apps

8. Problem when converting the PlaySound sample to simple procedu

9. PlaySound problem

10. PlaySound problems in WinXP

11. Problem when converting the PlaySound sample to simple procedure

12. function PlaySound does not work (was: I had same problems and fixed them.)

13. PlaySound() problems

14. PlaySound() problem in Vista

15. PlaySound() problem