Old problem solved

Old problem solved

Post by Hans Lindg » Sat, 21 Aug 2004 05:30:59


I have solved an old problem with an ESS488 and DOS/GEOS. The correct
setting to make it to work is a mix of Soundblaster 2.0 settings and a
ESS setting.
The correct string for ESS488 is: SET BLASTER=A220 I5 D1 P300 M:E

BR,
Hans
 
 
 

1. old problem solved, new problem

2. ***** PROBLEM SOLVED ***** PROBLEM SOLVED ***** PROBLEM SOLVED *****

hen I was fixing the broken compatibility a few days ago, I placed the
UserControl on a Frame and not on my Form. The purpose of the frame was to
act like a pseudoform which acts like a Splash Screen to comfort users
during lengthy operations (and which displays a textual progress log of the
operation in process). This pseudoform is hidden by default.

Thus, my UserControl was hidden as well.

In the process of debugging this debacle, I learned many things. For
example, there is no substitute for reviewing the FRM and VBP files in
notepad as a part of the QA Process. And the use of WinMerge can greatly
amplify the value of this special step.

I want to thank my on-line companion for following me through this process
and helping me with many suggestion and pointing me to important tools.

Tonight I am thanking God that there was "Someone" out there!

Cheers to the newsgroup,

- Jim Rodgers




"Someone" < XXXX@XXXXX.COM > wrote in message
news:eRIXe.43394$ct5.19274@fed1read04...


3. Problem deleting old messages from Entourage Inbox window-problem solved

4. "SAMBA Client for OS/2" solves problems with old "File and print client"

5. Century-Old Math Problem May Have Been Solved

6. Error 1706 - An old problem but never solved

7. New install problem on old hardware -solved

8. The old footer problem. Still cannot solve

9. Anyone solve the old "Initializing offline cache" problem?

10. PLEASE HELP ME SOLVE THIS MSN 6.1 SIGN IN PROBLEM Problem SOLVED

11. Solve exact problem with approx solution, or solve approx problem with exact solution

12. OLD, OLD Boca Serial port expander needed for bank of old, old modems

13. SATA problems, problems, problem - Okay, so I have solved my SATA problems . . .

14. Problems solving using Solve

15. Problem solved on NAV-SP2 issues (well, sorta solved)