HELP asp.net 1.1 to asp.net 2.0 conversion problem

HELP asp.net 1.1 to asp.net 2.0 conversion problem

Post by Bonggoy Cr » Fri, 14 Apr 2006 06:05:35


I was able to convert our web application using the web project option
(still have a lot of problem when converting to a vs2005 web site). It run
without a problem on my machine. I deployed to our test environment and I
got the following errors:

Parser Error Message: Could not load file or assembly 'CrystalDecisions.Web,
Version=10.2.3600.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692fbea5521e1304' or
one of its dependencies. The system cannot find the file specified.

Any help is appreciated

Bonggoy
 
 
 

HELP asp.net 1.1 to asp.net 2.0 conversion problem

Post by Swanand Mo » Fri, 14 Apr 2006 06:09:56

Make sure the ASP.NET version is selected as 2.0 in IIS. (Right click
virtual directory -> Properties -> ASP.NET tab)

 
 
 

HELP asp.net 1.1 to asp.net 2.0 conversion problem

Post by RHVzdGluIH » Fri, 14 Apr 2006 17:59:02

How did you deploy? It seems you are missing some references to the crystal
report libraries.

VS 2005 solutions have a different way of deploying comparing to VS 2003
solutions.
In VS 2005 you can:
-Create a web setup project
-Deploy all your source code (also the .cs)
-Precompile your website using the build menu -> Publish website.

You can make sure a copy of your reference is added to the bin directory by
setting the propery "Copy local" of the reference to true.

Good luck.
 
 
 

HELP asp.net 1.1 to asp.net 2.0 conversion problem

Post by Bonggoy Cr » Fri, 14 Apr 2006 23:09:42

That helped with the Crystal problem. Now I am getting this error:

Description: An unhandled exception occurred during the execution of the
current web request. Please review the stack trace for more information
about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.IO.FileNotFoundException: Could not load file or
assembly 'Microsoft.VisualBasic, Version=2.0.0.1, Culture=neutral,
PublicKeyToken=6315780d5082271f' or one of its dependencies. The system
cannot find the file specified.

Isn't Microsoft.VisualBasic referenced automatically?

"Dustin van de Sande" < XXXX@XXXXX.COM > wrote in
 
 
 

HELP asp.net 1.1 to asp.net 2.0 conversion problem

Post by RHVzdGluIH » Fri, 14 Apr 2006 23:41:02

Could you post the part of the web.config containing the references?
 
 
 

HELP asp.net 1.1 to asp.net 2.0 conversion problem

Post by Bonggoy Cr » Sat, 15 Apr 2006 00:01:42

That's what confuses me. They are no reference in my web.config file.

"Dustin van de Sande [MCAD]"
 
 
 

HELP asp.net 1.1 to asp.net 2.0 conversion problem

Post by Bonggoy Cr » Sat, 15 Apr 2006 00:06:44

am also getting the following:

Assembly Load Trace: The following information can be helpful to determine
why the assembly 'Microsoft.VisualBasic, Version=2.0.0.1, Culture=neutral,
PublicKeyToken=6315780d5082271f' could not be loaded.

=== Pre-bind state information ===
LOG: User = [***ADMIN USER***]
LOG: DisplayName = Microsoft.VisualBasic, Version=2.0.0.1, Culture=neutral,
PublicKeyToken=6315780d5082271f
(Fully-specified)
LOG: Appbase = file:///E:/inetpub/wwwroot/2/
LOG: Initial PrivatePath = E:\inetpub\wwwroot\2\bin
Calling assembly : 2, Version=1.0.2293.22967, Culture=neutral,
PublicKeyToken=null.
===
LOG: This bind starts in default load context.
LOG: Using application configuration file: E:\inetpub\wwwroot\2\web.config
LOG: Using host configuration file:
\\?\c:\windows\microsoft.net\framework\v2.0.50727\aspnet.config
LOG: Using machine configuration file from
C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\config\machine.config.
LOG: Post-policy reference: Microsoft.VisualBasic, Version=2.0.0.1,
Culture=neutral, PublicKeyToken=6315780d5082271f
LOG: The same bind was seen before, and was failed with hr = 0x80070002.



"Bonggoy Cruz" < XXXX@XXXXX.COM > wrote in message
news:% XXXX@XXXXX.COM ...


 
 
 

HELP asp.net 1.1 to asp.net 2.0 conversion problem

Post by RHVzdGluIH » Sat, 15 Apr 2006 15:57:01

ooking at the line:

LOG: The same bind was seen before, and was failed with hr = 0x80070002.

It seems it cannot find the file specified.

You can first try to drop your references and then add them again. Then a
rebuild all.
If that doesn't work, try to install the .NET framework 2.0 again.

"Bonggoy Cruz" wrote: