I'm not getting the correct answer while using ilaplace function

I'm not getting the correct answer while using ilaplace function

Post by Vijayalaks » Fri, 10 Mar 2006 14:17:12


Hi All,
I am a research scholar at the dept. of Mathematics,Anna
University, chennai, INDIA. I have referred to the book "Mastering
Matlab". Can you please help me.
I am not getting the correct answer while using the command
ilaplace to find the inverse laplace transform for a rational
function. I get the correct answer only for some standard functions.
For example, i am not getting the correct answer for the code
syms s t;
f=(s^2*(s + 5)*(50*s + 1)/(50*s^4 + 251*s^3 - 5)*(s + 0.02));
vpa(ilaplace(f),2)

Can any one of you help me solve my problem.

With Regards
G.Vijayalakshmi
Research Scholar
Dept. of Mathematics
Anna University
Chennai,INDIA
 
 
 

I'm not getting the correct answer while using ilaplace function

Post by Vijayalaks » Fri, 10 Mar 2006 14:17:27

Hi All,
I am a research scholar at the dept. of Mathematics,Anna
University, chennai, INDIA. I have referred to the book "Mastering
Matlab". Can you please help me.
I am not getting the correct answer while using the command
ilaplace to find the inverse laplace transform for a rational
function. I get the correct answer only for some standard functions.
For example, i am not getting the correct answer for the code
syms s t;
f=(s^2*(s + 5)*(50*s + 1)/(50*s^4 + 251*s^3 - 5)*(s + 0.02));
vpa(ilaplace(f),2)

Can any one of you help me solve my problem.

With Regards
G.Vijayalakshmi
Research Scholar
Dept. of Mathematics
Anna University
Chennai,INDIA