Has anyone else problems with ::jpeg::stripJPEG in tcllib 1.10?

Has anyone else problems with ::jpeg::stripJPEG in tcllib 1.10?

Post by MartinLemb » Wed, 21 Nov 2007 21:04:04


Hello,

I'm just curious to know if anybody has problems
with ::jpeg::stripJPEG in the jpeg package of the tcllib 1.1.0?

I wanted to use this command to strip any metadata from created
thumbnails, but every JPEG file processed by ::jpeg::stripJPEG is
still recognized as JPEG file, but its visible contents are totally
weired!

If someone had problems with this command or background information,
than please write a message in this thread, than a bugreport perhabs
would be easier!

Best regards,

Martin
 
 
 

Has anyone else problems with ::jpeg::stripJPEG in tcllib 1.10?

Post by Ohtsuka Yo » Wed, 21 Nov 2007 21:19:53

diff: conflicting specifications of output style
--- jpeg.tcl.old Sat Sep 22 13:10:37 2007
+++ jpeg.tcl Tue Nov 20 21:16:28 2007
@@ -160,6 +160,7 @@

close $fh
set fh [open $file w+]
+ fconfigure $fh -encoding binary -translation binary -eofchar {}
# write a jpeg file sig, a jfif header, and all the remaining
data
puts -nonewline $fh \xFF\xD8$jfif$data
close $fh

 
 
 

Has anyone else problems with ::jpeg::stripJPEG in tcllib 1.10?

Post by MartinLemb » Wed, 21 Nov 2007 21:31:42

Thanks for your reply!

So the problem is known, solved and ... solved on my local copy of the
jpeg package, too!

Best regards,

Martin
 
 
 

Has anyone else problems with ::jpeg::stripJPEG in tcllib 1.10?

Post by aaron » Thu, 22 Nov 2007 05:42:48

On Nov 20, 11:43 am, XXXX@XXXXX.COM (Andreas Kupries (AS



Well sorry for that stupid mistake. Ive only really been testing on my
unix system. I should make an effort test on windows as well. Thanks
for applying the fix Andreas, that was a fast response.

I would also like to second the point about opening a bug in the
tcllib tracker. I am much more likely to see that as it emails me
directly.