Autotext entries disappear when program reopens

Autotext entries disappear when program reopens

Post by cWxmd3l5Z » Fri, 30 Mar 2007 09:08:01


Every time add a new autotext entry it vanishes when I reopen Outlook. I'm
using Outlook 2003 with Word as my editor.
 
 
 

Autotext entries disappear when program reopens

Post by QWxpZ2F0b3 » Fri, 30 Mar 2007 18:48:04

Did you check the autotext entries list or how do you know it vanished?
--
I am what I am - the cow don''t make ham...

 
 
 

Autotext entries disappear when program reopens

Post by cWxmd3l5Z » Sat, 31 Mar 2007 09:28:01

I add it to the list and it works in the current session. When I restart, the
entry I added is gone. Peculiarly signatures are still stored - it appears to
only affect autotext. This is a completely consistent problem.
 
 
 

Autotext entries disappear when program reopens

Post by QWxpZ2F0b3 » Sat, 31 Mar 2007 19:10:01

hmm ... this seems very strange!
i guess you know that autotext entries are supposed to be saved in a
template. Usually the normal.dot file but you can save them in customized
templates aswell.
I'd suggest entering the autotexts in Word 2003 directly and make sure the
normal.dot file is saved. Access outlook afterwards and see if it all works.
The Autotext should remain usable for any outlook session then. Hopefully...

--
I am what I am - the cow don''t make ham...
 
 
 

Autotext entries disappear when program reopens

Post by cWxmd3l5Z » Tue, 03 Apr 2007 08:14:00

It is. I tried your suggestion, but it doesn't seem to make any difference.
As soon as I close Outlook and open it again the Autotext entry in "Normal"
is gone. It is not appearing in Word either.