IPAQ 2490

IPAQ 2490

Post by Pete » Thu, 06 Dec 2007 23:01:04


On Dec 5, 8:24 am, "John B. Coarsey, PE" <jcoarsey<nospam>@yahoo.com>


Do you have an SD card installed? It can cause this behaviour. I had
the same problem with my 2790b. I upgraded the ROM to the latest
version which was supposed to fix the problem; it did not. I sent it
in to HP. They could not find a problem but they also reflashed the
ROM to the latest version. The problem persisted. I finally removed
the SD card, bought a larger CF card to hold the extra data and have
not had a problem in the several months since.
 
 
 

IPAQ 2490

Post by mike » Thu, 06 Dec 2007 23:59:41


goto aximsite.com and search "fake server hack". See if neutering
Active Sync can solve your problem.
mike

--
Return address is VALID!

 
 
 

IPAQ 2490

Post by Pete » Fri, 07 Dec 2007 03:17:23


I also tried the fake server hack and manually shutting down
Activesync on the PPC and any other trick that I could find by
searching various web sites. The only thing that worked for me was to
not use a SD card.
 
 
 

IPAQ 2490

Post by Pete » Fri, 07 Dec 2007 12:51:02

On Dec 5, 1:30 pm, "John B. Coarsey, PE" <jcoarsey<nospam>@yahoo.com>









See this thread on the HP site:
http://www.yqcomputer.com/ +1196912380369+28353475
 
 
 

IPAQ 2490

Post by Frisbe » Mon, 10 Dec 2007 08:32:40

ould this be your problem? HP support:
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?lang=en&cc=us&taskId=110&prodSeriesId=421399&prodTypeId=215348&prodSeriesId=421399&objectID=c01204138

Ron S.

"Peter" < XXXX@XXXXX.COM > wrote in message
news: XXXX@XXXXX.COM ...