Getting unspecified error when i try to open form in Design mode

Getting unspecified error when i try to open form in Design mode

Post by Vml2U0 » Wed, 14 Dec 2005 14:32:02


Hi,
I am using CF 1.0, sp3 installed. when I open the form in design mode i get
unspecified errro.
please tell me wht else should be installed to get it started.
 
 
 

1. error when trying to open a form in design mode.

2. Error Message when trying to open a form in design mode

I have a C# windows app that won't let me open a
particular form in design mode. The error I am receiving
is the following:

An error occurred while loading the document. Fix the
error, and then try loading the document again. The
error message is as follows:

Specified cast is not valid.

The app runs fine, and the form with the error works fine
in the application. I just can't open the form in design
view.

Does anyone know how to correct this situation?

Thanks in advance.

Tim

3. error #29 unspecified error when trying to open control panel

4. Error Message when trying to save in design mode for forms

5. Why am I getting an "unspecified error" when I try to send with O.

6. Unspecified error when trying to add a Windows Form

7. Error opening form in design mode

8. Getting error when trying to open a table or form

9. Getting error 0x80040706 when trying to install something with ins

10. getting error when opening asp.net form Design view.

11. How can I open a Word Form Document without opening Design Mode?

12. My I's are coming up i's. (lower case)

13. Close sub-forms in design mode before attempting to open in form view?

14. Unspecified error on opening a form

15. Disable "Design this form" or design mode with published forms