You need MSP 2002 or MSP 2003 in order to perfom this action?

You need MSP 2002 or MSP 2003 in order to perfom this action?

Post by Mark » Sat, 05 Jun 2004 09:32:36


ANy insight on what configuration changes need to be made
to get rid of this error?

I get this when I am trying to open a project in PWA. It
must have something to do with the way my Enterprise
Settings are set... musn't it ;)

You need Microsoft Project Professional 2002 or Microsoft
Office Project Professional 2003 in order to perform this
action.

If you are using either of these versions, verify that a
correct account for this Project Server has been set up
and selected by pointing to Enterprise Options (Tools
menu) and then clicking Microsoft Office Project Server
Accounts. If you are unable to start Project with the
correct account, contact your server administrator to make
sure that the enterprise features have been enabled on the
Project Server.
 
 
 

You need MSP 2002 or MSP 2003 in order to perfom this action?

Post by MV » Sat, 05 Jun 2004 13:43:33

Mark:

Does the URL you used in your Project Server Account in Tools > Enterprise
Options > Project Server Accounts exactly match the URL you use to call the
Project Web Access site? We see odd behavior occur when these do not match,
such as using the IP address for one while using the netbios server name for
the other. Similarly a friendly DNS name for one with a netbios name for the
other, and so on.

--

Gary L. Chefetz, MVP
"We wrote the book on Project Server
http://www.yqcomputer.com/

-

 
 
 

You need MSP 2002 or MSP 2003 in order to perfom this action?

Post by Mark » Sat, 05 Jun 2004 22:57:27

GARY!! YOu just made my day, thank you so much man. Yes
that was it, the URL I was logged into was
http://localhost once I change it to http://domain PWA had
me logoff then login and it worked, this was killing me
all day yesturday.

Tools > Enterprise
you use to call the
these do not match,
netbios server name for
netbios name for the
message

made
Microsoft
this
make
the