Office XP

Office XP

Post by David Hell » Tue, 09 Sep 2003 13:15:35


I am about to install Office XP on the W2k Terminal Server with all the
patches & Service Packs installed.
Are there any settings I need to make. They are presently using Office 97
which I will Uninstall prior to installing Office XP.
Regards
David Hellewell
 
 
 

Office XP

Post by bruno post » Tue, 09 Sep 2003 20:09:44

Hi,
customize the install with CIW. you will so be able to avoid launch of IM
for instance.
If you have AD or use adm files, you can do so after install, but i always
find it better
to have 'defaults' configured with the right settings.
Brgds

Bruno

 
 
 

Office XP

Post by VG9t » Fri, 14 May 2004 10:01:10

Hello, I installed office XP on a clean TS server. Logging in is no problem, but all users recieve "this feature is not aviable after the app starts. Any help would be appreciated. I assume I have to grant access to the apps? The Server and XP have not been activated yet - would that matter? I wanted to make sure everything was working before activating on the current box

Thanks, Tom
 
 
 

Office XP

Post by UGF0cmljay » Fri, 14 May 2004 13:21:03

Did you follow the deployment instructions for a terminal services environment, i.e.

1. did you put the server in "Install Mode" before running the install
2. did you use Enterprise Media (ordered with Microsoft Open License) so you don't have to activate the installation
3. Did you install from a Network Administrative Installation Point with the License Key stored in the setup
4. Did you use the Custom Installation Wizard from the Office Resource Kit to modify the setup to your specific needs

o

Did you just put in the CD

Application Installation FAQ
http://www.yqcomputer.com/

http://www.yqcomputer.com/ %2475ab09a0%249de62ecf%40tkmsftngxs01&rnum=1&prev=/groups%3Fq%3DOffice%2BXP%2Bthis%2Bfeature%2Bis%2Bnot%2Bavailable%26hl%3Den%26lr%3D%26selm%3D35d701c1da65%252475ab09a0%25249de62ecf%2540tkmsftngxs01%26rnum%3D

Patrick Rous
Microsoft MVP - Terminal Serve
http://www.yqcomputer.com/



Hello, I installed office XP on a clean TS server. Logging in is no problem, but all users recieve "this feature is not aviable after the app starts. Any help would be appreciated. I assume I have to grant access to the apps? The Server and XP have not been activated yet - would that matter? I wanted to make sure everything was working before activating on the current box

Thanks, Tom